Finanční analýza podniku efko cz s.r.o. - Nguyen, Manh Tuan; Heršálek, Petr; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem bakalářské práce je provedení finanční analýzy firmy Efko cz s.r.o. a porovnání dané společnosti se čtyřmi konkurenty ve stejném odvětví. V první části práce se stručně uvedou jednotlivé společnosti do kontextu a v druhé části se provede finanční analýza. Ve finanční analýze se popíšou jednotlivé ukazatele a následně aplikují na firmu Efko cz s.r.o. a její konkurenty. Nakonec se provede vyhodnocení a srovnání ukazatelů s konkurenty. Na závěr se zhodnotí celkové finanční zdraví společnosti.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses