Působení a vliv reklamy na děti - Bambasová, Anna; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce hodnotí působení a vliv reklamy obsažené v dětských časopisech na děti, které jsou spotřebiteli inzerovaných produktů, a na rodiče jako kupující, kteří jsou ovlivněni spotřebním chováním dětí. Dále práce mapuje prostor, který je ve vybraných časopisech reklamě věnovaný, a odhaluje existenci jejích pozitivních a negativních dopadů. Cílem práce pak je na základě vlastního šetření navrhnout doporučení pro vydavatele dětských časopisů, která by měla pomoci vytvořit kompromis mezi cíleným umisťováním reklamních sdělení a představami rodičů o ideálním produktu.
Vedoucí práce: Veronika Mokrejšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses