Marketingová komunikace fondu NEMO - Ivanov, Jakub (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací fondu NEMO. Cílem práce je identifikace současné marketingové komunikace, odhalení nedostatků a stanovení doporučení k jejímu zlepšení. Práce je rozdělena do dvou částí, a to teoretické a praktické. V teoretické části je charakterizován marketing, marketingový a komunikační mix, dále je popsána SWOT analýza a jsou definována specifika marketingu pro finanční instrumenty. Pro dosažení cíle práce byla v rámci praktické části provedena analýza současné komunikace zmíněného fondu a jeho hlavní konkurence. která je východiskem pro následnou SWOT analýzu a dotazníkové šetření. Výsledkem práce jsou praktická doporučení, která mohou zefektivnit marketingovou komunikaci fondu NEMO do budoucna.