Marketingová komunikace fondu NEMO - Ivanov, Jakub; Matysová, Kamila; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací fondu NEMO. Cílem práce je identifikace současné marketingové komunikace, odhalení nedostatků a stanovení doporučení k jejímu zlepšení. Práce je rozdělena do dvou částí, a to teoretické a praktické. V teoretické části je charakterizován marketing, marketingový a komunikační mix, dále je popsána SWOT analýza a jsou definována specifika marketingu pro finanční instrumenty. Pro dosažení cíle práce byla v rámci praktické části provedena analýza současné komunikace zmíněného fondu a jeho hlavní konkurence. která je východiskem pro následnou SWOT analýzu a dotazníkové šetření. Výsledkem práce jsou praktická doporučení, která mohou zefektivnit marketingovou komunikaci fondu NEMO do budoucna.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses