Efektivita týmu v mediální agentuře během „koronakrize“ - Vlček, Martin (2021)
Cílem této diplomové práce je určit, jaká měla opatření zavedená v digitálních mediálních agenturách během "koronakrize" od března roku 2020 vliv na efektivitu týmů v těchto agenturách. Hlavním podkladem pro výzkum je dotazníkové šetření v agentuře Adexpres a jejích sesterských agenturách. To je doplněno o rozbor krizových opatření zavedených managementem. Na základě výsledků dotazníkového šetření a identifikace klíčových oblastí jsou vydána doporučení pro případnou budoucí krizi podobného charakteru.