Efektivita týmu v mediální agentuře během „koronakrize“ - Vlček, Martin; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem této diplomové práce je určit, jaká měla opatření zavedená v digitálních mediálních agenturách během "koronakrize" od března roku 2020 vliv na efektivitu týmů v těchto agenturách. Hlavním podkladem pro výzkum je dotazníkové šetření v agentuře Adexpres a jejích sesterských agenturách. To je doplněno o rozbor krizových opatření zavedených managementem. Na základě výsledků dotazníkového šetření a identifikace klíčových oblastí jsou vydána doporučení pro případnou budoucí krizi podobného charakteru.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses