Komunikační strategie vybrané firmy se zaměřením na sociální média - Kučerová, Barbora; Volfová, Jitka, 1982-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem bakalářské práce je zjistit komunikační strategii společnosti Mobil Maják na sociálních sítích a na základě získaných sekundárních dat o možnostech tohoto druhu komunikace, trendech, spotřebitelských preferencích a podle výsledků vlastního výzkumu zaměřeného na znalost značky a spotřebitelské preference formulovat doporučení pro její zlepšení. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a praktickou. Cílem teoretické části je identifikace klíčových znalostí z dostupných sekundárních zdrojů potřebných k realizaci části praktické a k naplnění cíle práce. Praktická část představuje zkoumanou firmu, její konkurenci a úspěšnou komunikaci zahraničních firem ze stejného odvětví. Dále je proveden výzkum v podobě dotazníkového šetření a SWOT analýza firmy a její komunikace. Na závěr práce jsou formulována doporučení pro zlepšení komunikační strategie firmy Mobil Maják s důrazem na sociální média.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses