Testování ziskovosti metod fundamentální analýzy na českém akciovém trhu - Brabcová, Hana (2021)
Diplomová práce se zabývá fundamentální analýzou vybraných akcií z českého akciové trhu. První kapitola obsahuje přiblížení podstaty technické, fundamentální a psychologické analýzy a teorie efektivních trhů. Zbylé tři kapitoly se postupně zaměřují na teoretická východiska a praktickou aplikaci globální, odvětvové a firemní fundamentální analýzy vybraných akcií. Cílem práce je zpracovat fundamentální analýzu vybraných akcií z pohledu faktorů globálních, odvětvových i firemních a vyhodnotit úspěšnost investičních doporučení vybraných modelů této analýzy.