Ocenění UniCredit Bank, a.s. - Prokhorov, Evgeny; Hrdý, Milan; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této diplomové práce je ocenění UniCredit Bank, a.s. Práce je rozdělena do dvou částí na teoretickou a praktickou. V první části jsou popsány specifika bankovního odvětví pro účely oceňování. Teoretická část je doplněna popisem a analýzou jednotlivých metod oceňování komerčních bank. Ve druhé části je uvedena stručná charakteristika UniCredit Bank, a.s. Poté následuje finanční a strategická analýza banky včetně sestavení finančního plánu. Závěrem práce je samotné ocenění dvěma vybranými oceňovacími metodami a stanovení výsledné hodnoty.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses