Studie proveditelnosti konkrétního investičního projektu - Strobach, Jiří (2021)
Cílem této diplomové práce nazvané „Studie proveditelnosti konkrétního investičního projektu“ je zjištění ekonomické proveditelnosti reálného investičního záměru. Práce je rozdělena na dvě stěžejní části. První, teoretická, část se zabývá přístupy k tvorbě studie proveditelnosti a vymezuje teoretický rámec celé diplomové práce. Druhá, praktická, část nejprve ukazuje základní informace o společnosti A U T O – C O L O R spol. s r.o. Dále se zabývá jednotlivými částmi studie proveditelnosti konkrétního investičního záměru této společnost.