Studie proveditelnosti konkrétního investičního projektu - Strobach, Jiří; Poborský, František; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Cílem této diplomové práce nazvané „Studie proveditelnosti konkrétního investičního projektu“ je zjištění ekonomické proveditelnosti reálného investičního záměru. Práce je rozdělena na dvě stěžejní části. První, teoretická, část se zabývá přístupy k tvorbě studie proveditelnosti a vymezuje teoretický rámec celé diplomové práce. Druhá, praktická, část nejprve ukazuje základní informace o společnosti A U T O – C O L O R spol. s r.o. Dále se zabývá jednotlivými částmi studie proveditelnosti konkrétního investičního záměru této společnost.
Vedoucí práce: František Poborský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses