Zmapování a popis networkingové činnosti v konkrétní společnosti - Šimáková, Šárka; Králová, Tereza, 1978-; Motlová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá zmapováním a popisem networkingové činnosti vybrané společnosti. Teoretická část práce obsahuje specifikaci tématu, popis klíčových dovedností a vlastností nutných pro networking. Praktická část práce se zaměřuje na popis současné networkingové činnosti společnosti a na to, jak o stávající kontakty pečuje, jakým způsobem komunikuje s obchodními partnery. Zároveň se jedná o zmapování toho, jak společnost se svými kontakty pracuje v rámci interního prostředí. K získání nezbytných informací byla využita metoda polostrukturovaných kvalitativních rozhovorů s klíčovými osobami společnosti. Cílem práce je zjistit využívané postupy a přístupy, které se v rámci společnosti nyní uplatňují. Tyto informace jsou poté doplněny o doporučení dalších postupů vytvořených na základě informací v teoretické části.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses