Zvýšenie aktivity na sociálnej sieti Instagram organickým rastom - Filipová, Alexandra; Dvořáková, Michaela; Beneš, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Hlavným cieľom prace je poukázanie na zmenu Algoritmu a jeho dopad na uplatniteľnosť taktiky organického rastu, follow for follow. V práci budeme sledovať zvýšenie aktívnych followerov na Instagram účte @slovensky_zvaz_kickboxu touto marketingovou taktikou bez využitia platenej reklamy. Pri vyhodnocovaní zmeny algoritmu vychádzame z už vykonaných štúdií zaoberajúcich sa rovnakou taktikov. Vedľajší cieľ, ktorý zároveň i podporuje hlavný, je zlepšenie interakcie a CTR (Click Through rate) pomocou odporúčanej správy Instagramu. Pozorovať budeme vývoj impresií na Instagram účte pred a po aplikácií. Výsledkom bude zistenie, či je organický rast ešte pri aktuálnom Instagram Algoritme dosiahnuteľný v rovnakej miere ako v predchádzajúcich štúdiách. Metódy spracovania dát budú spracované pomocou správcovských nástrojov Instagramu, ktoré ponúkajú celkový prehľad v oblasti aktivity, obsahu a aj v okruhu užívateľov.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses