Budování značky v e-commerce - Krychfalushii, Bohdan (2021)
Cílem této bakalářské práce je zjistit, jak vybudovat značku začínající firmy na českém trhu e-commerce. Na základě analýzy značky podniku a jeho marketingové komunikace se zákazníky zjistit v čem spočívá hlavní síla tzv. brandování, navrhneme konkrétní řešení momentálních potíží firmy a doporučíme další cesty rozvoje značky. Metodologická část práce uvádí informace o metodách a nástrojích, které budou použity v praktické časti. V praktické části je proveden výzkum a analýza dat hodnocení obchodu. Na tyto výzkumné metody navazuje syntéza sekundárních a primárních dat. Dále následuje ověření hypotéz. Na základě výsledků budou formulována doporučení, jež by měla zlepšit chovaní firmy k zákazníkům a zvýšit povědomí o jejích produktech.