Budování značky v e-commerce - Krychfalushii, Bohdan; Procházková, Markéta; Savina, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této bakalářské práce je zjistit, jak vybudovat značku začínající firmy na českém trhu e-commerce. Na základě analýzy značky podniku a jeho marketingové komunikace se zákazníky zjistit v čem spočívá hlavní síla tzv. brandování, navrhneme konkrétní řešení momentálních potíží firmy a doporučíme další cesty rozvoje značky. Metodologická část práce uvádí informace o metodách a nástrojích, které budou použity v praktické časti. V praktické části je proveden výzkum a analýza dat hodnocení obchodu. Na tyto výzkumné metody navazuje syntéza sekundárních a primárních dat. Dále následuje ověření hypotéz. Na základě výsledků budou formulována doporučení, jež by měla zlepšit chovaní firmy k zákazníkům a zvýšit povědomí o jejích produktech.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses