Poptávkový proces ve Škodě auto a.s. - Heng, Byron (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu nákupního procesu poptávky v nadnárodní společnosti Škoda Auto. V práci je rozebrán detailní postup celé poptávky z pohledu nákupčího a následně zhodnocení efektivity výsledného vyjednávání. Finální rozhodnutí k nominaci dodavatele na nový projekt závisí na několika prověřovacích fází, jako jsou technické jednání a cenové jednání. Pomocí případové studie proběhne analýza rozhodnutí a popřípadě zmínit místa pro zlepšení v budoucích poptávkách.