Poptávkový proces ve Škodě auto a.s. - Heng, Byron; Mervart, Michal, 1977-; Mika, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu nákupního procesu poptávky v nadnárodní společnosti Škoda Auto. V práci je rozebrán detailní postup celé poptávky z pohledu nákupčího a následně zhodnocení efektivity výsledného vyjednávání. Finální rozhodnutí k nominaci dodavatele na nový projekt závisí na několika prověřovacích fází, jako jsou technické jednání a cenové jednání. Pomocí případové studie proběhne analýza rozhodnutí a popřípadě zmínit místa pro zlepšení v budoucích poptávkách.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses