Analýza zákaznické podpory společnosti Ecomail - Irová, Kateřina (2021)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu zákaznické podpory společnosti Ecomail. Cílem práce je vyhodnocení spokojenost uživatelů se zákaznickou podporou. V závislosti na hodnocení jsou navržena doporučení pro společnost a možné změny fungování zákaznické podpory. Výzkum vychází z dotazníkového šetření uživatelů zákaznické podpory společnosti a jeho výsledky jsou pro společnost velmi pozitivní. Uživatelé hodnotí zákaznickou podporu kladně, žádný ze zkoumaných prvků neobdržel výrazně negativní hodnocení. Na základě výsledků bylo navrženo několik vhodných změn současného fungování zákaznické podpory. Především se jedná o změnu pracovní doby, formy odpovědí a způsobu řešení problémů.