Analýza zákaznické podpory společnosti Ecomail - Irová, Kateřina; Tahal, Radek, 1970-; Borovská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu zákaznické podpory společnosti Ecomail. Cílem práce je vyhodnocení spokojenost uživatelů se zákaznickou podporou. V závislosti na hodnocení jsou navržena doporučení pro společnost a možné změny fungování zákaznické podpory. Výzkum vychází z dotazníkového šetření uživatelů zákaznické podpory společnosti a jeho výsledky jsou pro společnost velmi pozitivní. Uživatelé hodnotí zákaznickou podporu kladně, žádný ze zkoumaných prvků neobdržel výrazně negativní hodnocení. Na základě výsledků bylo navrženo několik vhodných změn současného fungování zákaznické podpory. Především se jedná o změnu pracovní doby, formy odpovědí a způsobu řešení problémů.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses