Optimalizace e-shopu zdravetricko.cz, jeho technického stavu a obsahu pro vyhledávače - Předotová, Eva; Bruckner, Tomáš, 1974-; Dziaková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato diplomová práce se zabývá optimalizací webových stránek pro vyhledávače, s přihlédnutím ke specifikům elektronických obchodů. V úvodu práce jsou uvedeny základní principy fungování webových vyhledávačů a zmapován vývoj vyhledávacích algoritmů vyhledávače Google, u kterých je zkoumán dopad na používané SEO metody. V další části je představena metodologie, na jejímž základě byla provedena SEO analýza elektronického obchodu Zdravetricko.cz a navržena vhodná opatření za účelem optimalizace jeho technického a obsahového stavu, která povedou ke zvýšení pozic e-shopu ve výsledcích organického vyhledávání vyhledávače Google. V závěru práce jsou prezentovány výsledky dosažené implementací navržených změn a zhodnocen jejich přínos jak na pozice e-shopu, tak na objem organické návštěvnosti a výši tržeb.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses