Datové schránky v Business Central - Carbol, Vojtěch (2021)
Diplomová práce se zabývá problémem integrace funkcionality datové schránky systému ISDS do systému Business Central. Této integrace je dosaženo pomocí webových služeb, zejména protokolu SOAP a rozšiřitelnosti Business Central za pomoci doplňků.