Datové schránky v Business Central - Carbol, Vojtěch; Gála, Libor, 1965-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Diplomová práce se zabývá problémem integrace funkcionality datové schránky systému ISDS do systému Business Central. Této integrace je dosaženo pomocí webových služeb, zejména protokolu SOAP a rozšiřitelnosti Business Central za pomoci doplňků.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses