Podnikatelský plán „Provoz čerpací stanice v rámci franchisingové spolupráce“ - Kubíček, Petr; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
V bakalářské práci se věnuji vytvoření podnikatelského plánu pro provozování čerpací stanice vlastněné jednou z hlavních společností petrochemického průmyslu v ČR, a to za podmínek franchisingové spolupráce. Cílem práce je vyhodnotit tento podnikatelský plán a zjistit, zda je takové podnikání rentabilní.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses