Modely odpadového hospodářství v drogistickém řetězci - Kusová, Pavla; Machková, Hana; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tématem bakalářské práce je analýza modelů odpadového hospodářství, které jsou používány v maloobchodních řetězcích s drogistickým zbožím a porovnání jejich charakteristických znaků se zaměřením na plnění závazných odpadových cílů, určených například rozšířenou odpovědností výrobce nebo dovozce, požadavky na implementaci prvků oběhového hospodářství nebo předcházení vzniku odpadů, ale také na ekonomickou efektivitu dotčených subjektů. Analýza je provedena na případové studii maloobchodního řetězce s drogistickým zbožím, dm drogerie markt. Cílem práce je zhodnocení jednotlivých modelů odpadového hospodářství včetně argumentace analýzou SWOT a definování nejvhodnějšího modelu.
Vedoucí práce: Hana Machková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses