Světový trh diamantů - Chubarova, Irina; Černá, Iveta, 1979-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato práce je věnována diamantům, a to přírodním, které vznikají hluboko pod povrchem za určitých podmínek, a syntetickým, které jsou za stejných podmínek vyráběny v laboratoři. Cílem této diplomové práce je srovnat trh přírodních a syntetických diamantů, identifikovat rostoucí význam syntetických diamantů a prozkoumat, jak se tyto trhy vzájemně ovlivňují.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses