Personální práce - odměňování a motivace pracovníků v organizaci - Leová, Thuy Linh (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou motivace a odměňováním pracovníků v organizaci. Cílem práce je zjistit spokojenost a informovanost pracovníků se zaměstnaneckými benefity, které jsou důležitou složkou odměňovacího systému. Práce je složena ze dvou částí, a to teoretické a praktické. V teoretické části je použita metoda literární rešerše a jsou popsány základní pojmy související s tématem. Dále v praktické části je analýza vybrané společnosti pomocí kvalitativního výzkumu formou interview a kvantitativního výzkumu formou dotazníkového šetření. Na základě výsledků budou následně doporučeny návrhy změn.