Personální práce - odměňování a motivace pracovníků v organizaci - Leová, Thuy Linh; Ježková Petrů, Gabriela; Kalenský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou motivace a odměňováním pracovníků v organizaci. Cílem práce je zjistit spokojenost a informovanost pracovníků se zaměstnaneckými benefity, které jsou důležitou složkou odměňovacího systému. Práce je složena ze dvou částí, a to teoretické a praktické. V teoretické části je použita metoda literární rešerše a jsou popsány základní pojmy související s tématem. Dále v praktické části je analýza vybrané společnosti pomocí kvalitativního výzkumu formou interview a kvantitativního výzkumu formou dotazníkového šetření. Na základě výsledků budou následně doporučeny návrhy změn.
Vedoucí práce: Gabriela Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses