Softwarová podpora pro odhad nemovitosti - Krátký, Petr; Nguyen, Viet Bach; Červenka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce si klade za cíl navrhnout a implementovat software digitalizující správu záznamů, které slouží jako vstupní data v procesu oceňování nemovitostí. V první části se práce věnuje průzkumu současných přístupů a metod pro správu těchto dat. Následuje analýza uživatelských požadavků a aplikačních funkcionalit, na základě níž jsou posléze posouzeny a zvoleny vhodné implementační technologie. Výsledky analýz jsou následně zpracovány v návrhu vlastního řešení, které je v rámci praktické části práce implementováno jako geografický informační systém s webovým uživatelským rozhraním. Závěr práce se poté zabývá zpětným vyhodnocením implementace, shrnutím dosažených cílů a popisem dalšího potenciálního rozvoje aplikace.
Vedoucí práce: Viet Bach Nguyen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses