Rozbor využití Google Analytics pro konkrétní web - Dohnal, Pavel; Sedláček, Jiří, 1963-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá Google Analytics jakožto nejvíce používaným nástrojem webové analytiky a jeho implementace a využití pro konkrétní web. V první části práce je podrobněji popsána webová analytika jako taková spolu s pojednáním, do jaké míry nám může nástroj Google Analytics s webovou analytikou pomoci. Druhá část práce se zaměřuje na seznámení se s konkrétním webem a subjektem, který jej vlastní a její dosavadní využití a implementace Google Analytics. Třetí část práce je praktická, kde jsou data webu získaných díky Google Analytics vyexportována a zanalyzována. Následně získaná data jsou dále shrnuta a interpretována. Na základě této analýzy je nakonec uvedeno, jakou hodnotu nástroj Google Analytics subjektu vlastnící sledovaný web přináší a jsou poskytnuty doporučení a návrhy ke zlepšení.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses