Analýza marketingových nástrojů při propagaci podílových fondů nabízených v bankovním sektoru ČR - Čulík, Tomáš (2021)
Cílem předkládané bakalářské práce je na základě analýzy propagace bankovního produktu orientujícího se na podílové fondy, navrhnout efektivní marketingovou kampaň zacílenou na vybranou skupinu spotřebitelů. Teoretická část je rešerší od-borné literatury a dalších zdrojů, popisuje základní parametry podílových fondů a bankovního marketingu. Metodologická část popisuje výzkumné metody, výzkumné otázky a hypotézy. Výzkumná část analyzuje produktové balíčky v rámci ČSOB, sjednocuje základní parametry produktů, popisuje výhody a nevýhody produktů obsahuje dotazníkové šetření a syntézu dat, vlastní návrhy a doporučení vyplývající z výsledků výzkumu.