User Experience webových stránek Fakulty managementu Vysoké školy ekonomické v Praze - Vigláš, David; Novák, Michal; Hajdík, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Diplomová práce se zabývá provedením vlastního experimentálního výzkumu z hlediska user experience webových stránek Fakulty managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. S cílem ověřit, zda je jejich nově přijatý design v souladu s očekáváními, potřebami nebo přáními jedné z klíčových skupin stakeholders, a to studentů fakulty. Zjistit, jaký obsah vzdělávací instituce na svých webových stránkách sdílí a jak ovlivňuje nový design webových stránek jejich úroveň použitelnosti a přehlednosti vedoucí k pozitivní uživatelské zkušenosti. Pomocí individuálních online rozhovorů a eye trackingového měření získat data o výzkumném vzorku respondentů a zpracovat výsledky výzkumné části do podoby odpovědí na výzkumné otázky a seznamu celkem 10 manažerských doporučení. Předložit vedení fakulty, a konkrétně pak správci webových stránek postup, pomocí kterého bude možné upravit současnou verzi webových stránek. A zefektivnit stávající způsob komunikace přes webové stránky se studenty, jako s jednou z klíčových skupin stakeholders vzdělávací instituce.
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses