Segmentace na trhu bezlepkových potravin - Fendrychová, Tereza; Sadílek, Tomáš; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce má za cíl segmentaci trhu bezlepkových potravin v České republice. V první (teoretické) části práce bude představena tématika týkající se nákupního chování spotřebitelů a segmentace trhu. Dále se bude zaměřovat na samotné onemocnění, jeho historii, projevy, popis lepku a jeho výskytu, přiblížení výrobců bezlepkových potravin na domácím i zahraničním trhu, značení těchto potravin a informační kanály. V praktické části bude pozornost věnována analýze trhu bezlepkových potravin se zaměřením na nákupní chování spotřebitelů. Tato část bude ve formě dotazníkového šetření a bude zkoumat aktuální situaci na trhu bezlepkových potravin, preference spotřebitelů a jejich spokojenost s dostupností sortimentu.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses