Marketingová strategie firmy Aktin - Klimentová, Nathalia (2022)
Cílem práce je popsat a zhodnotit stávající marketingovou strategii firmy Aktin a za pomoci vlastního dotazníkového šetření vytvořit návrhy na její vylepšení. První část práce je zaměřena na teoretické vysvětlení samotné marketingové strategie, její nástroje a následně se věnuje i SWOT a TOWS analýze a Porterově analýze pěti sil. Teoretická část je východiskem pro práci praktickou. Praktická část je zaměřena na představení společnosti, její vize a mise a historii. Následně je popsána i samotná marketingová strategie společnosti a vytvořena SWOT analýza. Práce rovněž obsahuje vlastní výzkum, který zkoumá stávající marketingovou strategii. Na základě tohoto výzkumu jsou vytvořeny doporoučení na zefektivnění marketingové strategie této společnosti.