Marketingová strategie firmy Aktin - Klimentová, Nathalia; Zeman, Jiří; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem práce je popsat a zhodnotit stávající marketingovou strategii firmy Aktin a za pomoci vlastního dotazníkového šetření vytvořit návrhy na její vylepšení. První část práce je zaměřena na teoretické vysvětlení samotné marketingové strategie, její nástroje a následně se věnuje i SWOT a TOWS analýze a Porterově analýze pěti sil. Teoretická část je východiskem pro práci praktickou. Praktická část je zaměřena na představení společnosti, její vize a mise a historii. Následně je popsána i samotná marketingová strategie společnosti a vytvořena SWOT analýza. Práce rovněž obsahuje vlastní výzkum, který zkoumá stávající marketingovou strategii. Na základě tohoto výzkumu jsou vytvořeny doporoučení na zefektivnění marketingové strategie této společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses