Vztah návštěvníků destinace k certifikovaným regionálním produktům (Krušnohoří) - Kubatíková, Petra; Jarolímková, Liběna; Vaníček, Jiří, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato práce se zabývá tématem regionálního značení, a to konkrétně v regionu Krušnohoří. Cílem této práce je zjistit vztah návštěvníků a místních obyvatel k certifikovaným regionálním produktům, které nesou značku KRUŠNOHOŘÍ regionální produkt®. Práce se také orientovala na výrobce regionálních produktů, s cílem zjistit jejich postoj k regionálnímu značení. Výzkum byl realizován formou dotazníkových šetření, jak mezi spotřebiteli, tak výrobci, aby byl získán komplexní pohled na systém regionálního značení. Na závěr byly výsledky shrnuty a taktéž byla doporučena opatření pro budoucí rozvoj regionálního značení v regionu Krušnohoří.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses