Export firmy Budějovický Budvar za koronavirové krize v roce 2020 - Pánek, Oliver; Sejkora, Jiří, 1985-; Grebe, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato práce se zabývá exporty Budějovického Budvaru za koronavirové krize v roce 2020. Hlavními cíli práce je zjistit, jak koronavirus ovlivnil export piva Budějovického Budvaru a jak koronavirus ovlivnil práci zaměstnanců Budějovického Budvaru na oddělení exportu. Vedlejším cílem práce potom je zjistit, zda existuje spojitost mezi tím, jak stouply nebo poklesly tržby z exportu v daném regionu, a tím, jak člen exportního týmu Budvaru, který má daný region na starosti, zvládl koronavirovou krizi. První kapitola se věnuje hlavně koronavirové krizi ve světě a způsobu, jak ji z hlediska managementu firmy zvládnout. Druhá kapitola se už zabývá exporty Budějovického Budvaru a členy jeho exportního týmu. V práci bylo zjištěno, že koronavirus měl na Budějovický Budvar a jeho exporty sice negativní vliv, ale podnik se s ním dokázal vypořádat velmi dobře.
Vedoucí práce: Jiří Sejkora
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses