Podnikatelský plán pro rodinnou restauraci - Chen, Hao (2021)
Účelem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán pro rodinnou restauraci zaměřenou na asijskou kuchyni v Praze. Cílem práce je ohodnotit životaschopnost podniku a vytvořit podnikatelský plán, který by měl pomoci majitelům restaurace získat přehled, zda je výhodné tento záměr uskutečnit. Také práce by měla prospět podnikatelům, který chtějí začít podnikat v hostinské činnosti zaměřenou na asijskou kuchyni. Celková práce je rozdělena na dvě části, teoretická a praktická. V prvním části práce se budu věnovat základními teoretickými pojmi týkající se podnikaní a struktuře podnikatelského plánu. Druhá část bude zaměřena na konkrétní podnikatelský plán rodinného restaurace KUNG FOOD podle konceptu již rozjetého restaurace v Olomouci.