Podnikatelský plán pro rodinnou restauraci - Chen, Hao; Krause, Josef, 1978-; Syrová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Účelem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán pro rodinnou restauraci zaměřenou na asijskou kuchyni v Praze. Cílem práce je ohodnotit životaschopnost podniku a vytvořit podnikatelský plán, který by měl pomoci majitelům restaurace získat přehled, zda je výhodné tento záměr uskutečnit. Také práce by měla prospět podnikatelům, který chtějí začít podnikat v hostinské činnosti zaměřenou na asijskou kuchyni. Celková práce je rozdělena na dvě části, teoretická a praktická. V prvním části práce se budu věnovat základními teoretickými pojmi týkající se podnikaní a struktuře podnikatelského plánu. Druhá část bude zaměřena na konkrétní podnikatelský plán rodinného restaurace KUNG FOOD podle konceptu již rozjetého restaurace v Olomouci.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses