Analýza vlivu virtuálních týmů na výkonnost za pomoci Evidence-Based Management přístupu - Müllerová, Barbora (2022)
Tato bakalářská práce analyzuje vliv virtuálních týmu na výkonnost za pomoci evidence-based management přístupu a tím odpovídá na otázku americké softwarové společnosti ISoft Data Systems, zda umožnit zaměstnancům po skončení pandemie pracovat virtuálně. Důkazů, na kterých je dané rozhodnutí založeno pochází ze čtyř zdrojů. Prvním zdrojem je analýza vědecké literatury, druhým zkušenost profesionála, třetím analýza organizačních dat a čtvrtým analýza názoru zájmové skupiny, tedy zaměstnanců. Po výsledném seskupení důkazů a analýzy přítomnosti předpokladů nutných pro to, aby virtuální práce, měla na výkonnost pozitivní vliv je závěrem doporučení implementovat ve společnosti možnost virtuální práce pro všechny zaměstnance.