Podnikatelský plán developerského projektu - Chlumecký, Martin (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelským plánem developerského projektu. Hlavním cílem této bakalářské práce je na základě provedených analýz a získaných dat navrhnout podnikatelský plán developerského projektu a následné ověření proveditelnosti a ekonomické výnosnosti projektu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou definovány jednotlivé pojmy a nástroje, jejichž znalost je nutná pro vytvoření podnikatelského plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán.