Podnikatelský plán developerského projektu - Chlumecký, Martin; Krause, Josef, 1978-; Buriánková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelským plánem developerského projektu. Hlavním cílem této bakalářské práce je na základě provedených analýz a získaných dat navrhnout podnikatelský plán developerského projektu a následné ověření proveditelnosti a ekonomické výnosnosti projektu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou definovány jednotlivé pojmy a nástroje, jejichž znalost je nutná pro vytvoření podnikatelského plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses