Rozvoj zaměstnanců v organizaci - Gaydamak, Elizaveta (2021)
Cílem diplomové práce je prozkoumat problém vliv podnikového systému rozvoje zaměstnanců v malé společnosti na míru angažovanosti zaměstnanců, a navrhnout sou-bor doporučení ke zvýšení efektivity vzdělávání zaměstnanců. Teoretická část práce je zpracována formou rešerše literárních zdrojů a odborných článků. Praktická část je založena na kombinaci kvantitativního a kvalitativního výzkumu, konkrétně hloubko-vého rozhovoru s manažerem společnost a dotazníku. Na základě získaných dat byla zjištěna míra vlivu systému rozvoje personálu na angažovanost jednotlivých skupin zaměstnanců vůči společnosti, a vytvořen soubor doporučení, která by zvýšila efektiv-nost vzdělávacího systému ve zkoumané společnosti.