Rozvoj zaměstnanců v organizaci - Gaydamak, Elizaveta; Ježková Petrů, Gabriela; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Cílem diplomové práce je prozkoumat problém vliv podnikového systému rozvoje zaměstnanců v malé společnosti na míru angažovanosti zaměstnanců, a navrhnout sou-bor doporučení ke zvýšení efektivity vzdělávání zaměstnanců. Teoretická část práce je zpracována formou rešerše literárních zdrojů a odborných článků. Praktická část je založena na kombinaci kvantitativního a kvalitativního výzkumu, konkrétně hloubko-vého rozhovoru s manažerem společnost a dotazníku. Na základě získaných dat byla zjištěna míra vlivu systému rozvoje personálu na angažovanost jednotlivých skupin zaměstnanců vůči společnosti, a vytvořen soubor doporučení, která by zvýšila efektiv-nost vzdělávacího systému ve zkoumané společnosti.
Vedoucí práce: Gabriela Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses