Analýza faktorů úspěšnosti podniku - Shekhovtsova, Nadezhda (2021)
Diplomová práce je věnována problematice úspěšnosti na doposud málo prozkoumaném trhu mobilních vizuálních novel. Jejím cílem je prozkoumat specifičnost řízení v oboru mobilních vizuálních novel na příkladu moldavského podniku Your Story Interactive a objektivně zhodnotit jeho postavení na trhu. V teoretické části jsou uvedeny poznatky z oblasti metod strategické analýzy a pojetí úspěšného podnikání. Praktická část je realizována prostřednictvím strategické analýzy podniku Your Story Interactive na základě veřejně dostupných zdrojů a vyhodnocení relevantního stavu podniku z hlediska objektivních a subjektivních kritérií úspěšnosti.