Analýza faktorů úspěšnosti podniku - Shekhovtsova, Nadezhda; Heřman, Jan; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce je věnována problematice úspěšnosti na doposud málo prozkoumaném trhu mobilních vizuálních novel. Jejím cílem je prozkoumat specifičnost řízení v oboru mobilních vizuálních novel na příkladu moldavského podniku Your Story Interactive a objektivně zhodnotit jeho postavení na trhu. V teoretické části jsou uvedeny poznatky z oblasti metod strategické analýzy a pojetí úspěšného podnikání. Praktická část je realizována prostřednictvím strategické analýzy podniku Your Story Interactive na základě veřejně dostupných zdrojů a vyhodnocení relevantního stavu podniku z hlediska objektivních a subjektivních kritérií úspěšnosti.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses