Obchodní strategie značky Luisa Cerano se zaměřením na Českou republiku - Hanzalíková, Eva; Čajka, Radek, 1983-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce se zabývá obchodní strategií německé módní značky Luisa Cerano – vyslovujeme [lujza čeráno]. Zejména s důrazem na český trh a jeho posílení. Povědomí o značce Luisa Cerano (dále jen LC) na českém trhu není hojné, nicméně v ní dle mého názoru tkví značný potenciál. V první části, tedy teoretické, budou popsána fakta spojená se značkou a detailně probraná situace na českém trhu. Následuje analýza dosavadních strategií, cílů, výsledků značky a jejich rozdělení do SWOT analýzy. Poté přijde na řadu praktická část zpracována prostřednictvím odborných rozhovorů s majiteli butiků či prodavači z České republiky a rovněž s obchodní zástupkyní značky pro oblast České republiky a Slovenska. Tato část bude tématy navazovat na předchozí teorii a analýzu. Tato práce by mohla značku posunout v rámci zlepšení obchodní strategie na území České republiky a dala by se použít jako inspirace pro vytvoření nové strategie do budoucna.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses