Rebranding v bankovnictví - Gajdošíková, Kateřina (2021)
Tato bakalářská práce hodnotí vliv rebrandingu bankovních společností na spotřebitele. V teoretické části, s pomocí odborné literatury seznamuji čtenáře se základními pojmy, které se týkají brandingu a rebrandingu. Dále práce mapuje proběhlé procesy rebrandingu dvou bank působících na českém trhu, MONETY Money Bank a Sberbank CZ. Cílem práce pak je na základě vlastního šetření navrhnout doporučení banky, které by v budoucnu tímto procesem procházely.