Rebranding v bankovnictví - Gajdošíková, Kateřina; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Tato bakalářská práce hodnotí vliv rebrandingu bankovních společností na spotřebitele. V teoretické části, s pomocí odborné literatury seznamuji čtenáře se základními pojmy, které se týkají brandingu a rebrandingu. Dále práce mapuje proběhlé procesy rebrandingu dvou bank působících na českém trhu, MONETY Money Bank a Sberbank CZ. Cílem práce pak je na základě vlastního šetření navrhnout doporučení banky, které by v budoucnu tímto procesem procházely.
Vedoucí práce: Veronika Mokrejšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses