Marketingová analýza společnosti Zalando a návrh mediální strategie - Tran, Hai Yen; Machek, Martin; Růžičková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato diplomová práce se zaměřuje na mediální plánování a mediální trh v České republice. Cílem práce je navrhnout mediální strategii pro vánoční kampaň Zalando, která je rozpracována do konkrétních mediálních plánů. Práce přináší teoretické poznatky v oblasti reklamy, mediálního plánování, jednotlivých médií a mediálního trhu v České republice. V praktické části je kladen důraz na data mining mediálních aktivit subjektů v oblasti módního průmyslu. Tyto data jsou získaná zejména z placených databází MML-TGI a AdIntel a z dotazníkového šetření. Na základě zjištěných poznatků je navržena reálná mediální strategie pro vánoční komunikaci, spolu s doporučením pro zvýšení celkové efektivity komunikace.
Vedoucí práce: Martin Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses