Cause related marketing a možnosti jeho zapojenia do stratégie budovania značky - Šišková, Alexandra (2021)
Diplomová práca sa zaoberá možnosťami zapojenia CRM kampane do stratégie budovania značky. Jej cieľom je navrhnúť odporučenie pre pravidelne sa opakujúcu CRM kampaň značiek Sensodyne a Loono s ohľadom na budovanie značky a so zreteľom na employer branding.